Om Convinto

[vc_row][vc_column][vc_column_text el_class="pageHeader"]

om convinto

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Thomas Viksberg

VD / Ägare

… min stora pojkdröm var att bli golfproffs… det gick inte så bra... dock lärde jag mig en hel del på vägen…

Jag drivs av att få inspirera och påverka andra till ett bättre liv.

… ett bättre liv?

Ja precis så, ett liv där du bestämmer och har kontrollen över vad du vill göra och vem du vill bli. Ibland träffar jag människor som låter tillfällen avgöra… Jag är övertygad om att du kommer mycket längre i livet, mår bättre och har roligare på vägen om du själv har kontrollen.

För mig är det viktigt att sätta upp tändande och triggande mål som driver mig framåt, att regelbundet träna på att utveckla min inställning och attityd till livet samt att vara nyfiken och lära mig av andra.
1:a december 2014 startade jag Convinto som är ett företag som inspirerar och påverkar verksamheter, team och individer till att använda hela sin potential. Jag är övertygade om att de allra flesta organisationer har en enormt stor förmåga som de inte nyttjar fullt ut.

Convinto hjälper dig eller din organisation att integrera de mentala processerna med verksamhetens mål och strategier hos dig som ledare eller i ditt team.

Convinto ger dig nya perspektiv och metoder som du kombinerar med det som fungerar bra idag. Perspektiv som skapar handlingskraft.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Convinto ger dig och din organisation möjligheter att utvecklas

Ta första steget, kontakta Convinto.
© 2014 – 2024 Convinto. All Rights Reserved.
En hemsida från AlizonWeb AB.
crossmenu