Tjänster för ledare & chefer

[vc_row][vc_column][vc_column_text el_class="pageHeader"]

tjänster för ledare & chefer

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Dagens ledare utsätts för ökade prestationskrav i en värld som kan upplevas allt stressigare. Det blir viktigt att kunna navigera genom en arbetsdag som är fylld av e-post, telefonsamtal, möten, projekt, planer och beslut… för att mot slutet av dagen fortfarande känna sig full av lust och energi för att må och fungera bra som människa.

Mentala topprestationer

Mentala topprestationer innebär att du lär dig att försätta dig i ett optimalt prestationstillstånd. Hur du kan utveckla strategier för att undvika saker som kan störa dig och din koncentration, hur du kan utveckla ditt fokus och hur du kan arbeta smartare under hela dagen. Du utvecklar kunskap om hjärnans principer för hur våra tankar påverkar kroppen och tvärtom. De chefer och ledare som lär sig vad hjärnan behöver för att leverera på topp får ett försprång gentemot konkurrenterna.

Effekthemtagning och förändringsledning

Som ledare ansvarar du ofta för förändringsprojekt av olika storlek och påverkan på såväl organisation som verksamhet. Idag finns det alldeles för många verksamheter som slarvar med de långsiktiga målen och medarbetarnas acceptans och vilja att utvecklas. Med stöd av tjänsterna Effekthemtagning och förändringsledning når din organisation de mål som ni satt upp på kortare tid och en större vilja i organisationen.

Business coaching

Business coaching innebär att frigöra din potential... genom att lysa upp områden som du tidigare inte använt och "plocka bort" begränsningar som håller dig tillbaka... för att maximera såväl dina egna prestationer som organisationens. Coaching är idag den mest effektiva metoden till bestående resultat.

Ledarträning

Ledarträning (grundläggande ledarskap eller utvecklat ledarskap) ger dig som leder en verksamhet grunder eller fortsatt utveckling i ditt ledarskap. Att gå en ledarträning är en investering för livet.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width="2/3"][/vc_column][vc_column width="1/3"][vc_cta h2="Intresserad och vill veta mer? Klicka här!" h2_use_theme_fonts="yes" use_custom_fonts_h2="true" h2_link="url:http%3A%2F%2Fwww.convinto.se%2Fintresseanmalan%2F||"][/vc_cta][/vc_column][/vc_row]

Convinto ger dig och din organisation möjligheter att utvecklas

Ta första steget, kontakta Convinto.
© 2014 – 2024 Convinto. All Rights Reserved.
En hemsida från AlizonWeb AB.
crossmenu