Tjänster för grupper

[vc_row][vc_column][vc_column_text el_class="pageHeader"]

tjänster för grupper

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Team- eller gruppcoaching

Team- eller gruppcoaching får din grupp eller ditt team att prestera bättre, få en tydlig och gemensam målbild. Tjänsten medför ett förbättrat samarbete, en ökad förståelse för varandras olikheter, effektivare möten och en målbild som driver gruppen eller teamet framåt.

Högpresterande ledningsgrupp

Tjänsten Högpresterande ledningsgrupp har ett gemensamt syfte där medlemmarna är överens om vad som skall göras och hur de ger varandra rätt förutsättningar för att lyckas. En högpresterande ledningsgrupp har ett arbetssätt som bidrar till att stärka konkurrenskraften och effektiviteten genom att de regelbundet förädlar och konkretiserar arbetsformer och metoder på ett sätt som är synligt i det dagliga arbetet. Den högpresterande ledningsgruppen är mer produktiv och har ett samspelt med tydligt affärsfokus, jämfört med andra grupper. Metoden stärker också deltagarnas personliga ledarskap och tydliggör var och ens bidrag till gruppens dynamik och affärsförmåga.

Målmodellering

Gruppens målsättning – har din grupp en gemensam målbild som alla förstår? Känns den inspirerande och utmanande och hur kan du göra den än mer intressant? Med stöd av tjänsten målmodellering och målutveckling får din grupp det som gör att alla förstår och vill nå målbilden.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width="2/3"][/vc_column][vc_column width="1/3"][vc_cta h2="Intresserad och vill veta mer? Klicka här!" h2_use_theme_fonts="yes" use_custom_fonts_h2="true" h2_link="url:http%3A%2F%2Fwww.convinto.se%2Fintresseanmalan%2F||"][/vc_cta][/vc_column][/vc_row]

Convinto ger dig och din organisation möjligheter att utvecklas

Ta första steget, kontakta Convinto.
© 2014 – 2024 Convinto. All Rights Reserved.
En hemsida från AlizonWeb AB.
crossmenu