Tjänster för idrottare

[vc_row][vc_column][vc_column_text el_class="pageHeader"]

tjänster för idrottare

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Mental grundträning

Du är en lagidrottare eller individuell idrottare som vill och är beredd att satsa på att utveckla dig eller ditt lag till nästa nivå. Du inser att du behöver tillgång till dina mentala resurser för att må och prestera ännu bättre, inte minst i viktiga sammanhang och under press. Med stöd av tjänsten Mental grundträning sänker du din grundspänning som gör att du kan hantera ett spänningstillägg i en stressfylld eller kritisk situation.

Idrottscoachning och Mental träning

Idrottscoachning och Mental träning är framtidsorienterade och lösningsinriktade tjänster som innehåller praktiska redskap för resursutveckling där nyttan och tillämpbarheten är ledord.

Mental styrketräning

Tjänsten Mental styrketräning gör att du kan komma ur invanda tankebanor och våga tänka nya tankar. Sätt optimistiska mål, trygghets­mål och gränsöverskridande mål. Du skapar en inre motivation och inleder ditt förändringsarbete.

Mental guidning

Eftersom din hjärna inte kan skilja på om du upplevt något i verkligheten eller om du, med hjälp av flera av dina sinnen, upplevt en situation i mentalt avslappnat tillstånd kan du skaffa dig minnen från framtiden. Det gör du med stöd av tjänsten Mental guidning.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width="2/3"][/vc_column][vc_column width="1/3"][vc_cta h2="Intresserad och vill veta mer? Klicka här!" h2_use_theme_fonts="yes" use_custom_fonts_h2="true" h2_link="url:http%3A%2F%2Fwww.convinto.se%2Fintresseanmalan%2F||"][/vc_cta][/vc_column][/vc_row]

Convinto ger dig och din organisation möjligheter att utvecklas

Ta första steget, kontakta Convinto.
© 2014 – 2024 Convinto. All Rights Reserved.
En hemsida från AlizonWeb AB.
crossmenu